Actualiteiten materieel strafrecht

 

Deze cursus vindt plaats in de Groote Zaal van de Koninklijke IGC, waarin voldoende ruimte is voor het bewaren van anderhalve meter afstand.

In deze cursus nemen wij de belangrijkste materieelrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar in rechtspraak, wetgeving en beleid met u door. Aan de orde komen onder meer witwassen, oplichting, computervredebreuk en de nadere uitwerking van de rechtspraak van de Hoge Raad inzake medeplegen, medeplichtigheid, noodweer, noodweerexces en voorbedachte raad. Bij de cursusprijs is een overzichtelijke reader inbegrepen die u voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd.

Netto aantal lesuren: 3. Klik hier voor informatie over opleidingspunten.

Er zijn twee pauzes met koffie en thee en na afloop van de cursus is er een lunch met broodjes en soep. Dit alles is bij de cursusprijs inbegrepen.

Kortingen: klik hier voor een overzicht van onze kortingen op de cursusprijs.

Cursuslocatie: Koninklijke Industrieele Groote Club.

Doelgroep: (strafrecht)advocaten
Prijs exclusief btw: € 330,00

Docenten

Jeroen Gunning

Jeroen Gunning werkt met ingang van 1 maart 2020 als advocaat bij Spong Advocaten. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte Jeroen als griffier bij de Rechtbank Amsterdam en vervolgens bij het kantoor Stroobach & Dijkers advocaten in Amsterdam, eerst als juridisch medewerker en sinds 2016 als strafadvocaat.

Gerard Spong

Gerard Spong staat al ruim 40 jaar verdachten in strafzaken bij en verleent zowel in feitelijke aanleg als in cassatie rechtsbijstand.