Actualiteiten materieel strafrecht

In deze cursus nemen wij de belangrijkste materieelstrafrechtelijke ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving van het afgelopen jaar met u door. Dit is de derde editie van deze cursus.  

 

Bij de cursusprijs is een overzichtelijke reader inbegrepen die u voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd, een lunchbuffet met broodjes en soep, en koffie en water tijdens de cursus.

Leerdoel: Als u deze cursus heeft gevolgd, is uw kennis aangaande de materieelstrafrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar geüpdatet.

Deze cursus vindt plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam, in beginsel in de Groote Zaal waarin voldoende ruimte is voor het bewaren van anderhalve meter afstand (150m²).

Aan deelname worden mogelijk aanvullende toegangsvoorwaarden gesteld gericht op het tegengaan van coronabesmettingen.

Kortingen: klik hier voor een overzicht van onze kortingen op de cursusprijs. U krijgt €20 korting op deze cursus als u ook meedoet met de cursus Actualiteiten formeel strafrecht, zie kortingscategorie III. 

Doelgroep: (strafrecht)advocaten
Prijs exclusief btw: € 350,00
NOvA punten: 3

Docenten

Gerard Spong

Gerard Spong staat al ruim 40 jaar verdachten in strafzaken bij in feitelijke aanleg en in cassatie. Als docent heeft hij vele postacademische juridische cursussen gegeven. Vorig jaar verzorgde Gerard voor de Spong Law Academy samen met Jeroen Gunning de tweede editie van deze cursus.

Jeroen Gunning

Jeroen Gunning werkt sinds 2016 als strafadvocaat, eerst bij Stroobach & Dijkers in Amsterdam en sinds 2 maart 2020 bij Spong Advocaten. Hij verleent rechtsbijstand in een breed scala aan strafzaken. In 2020 verzorgde Jeroen samen met Gerard Spong de eerste editie van deze cursus online met Zoom en in 2021 de tweede editie in de Koninklijke Industrieele Groote Club.